Om mig

Jag hÄller en lÄg profil pÄ denna sajt.
Varför? Uhm, jag tror inte att min chef skulle bli sÄ glad om denne fick reda pÄ att jag delger information som jag annars tar ganska bra betalt för.
anonym-person-med-fragetecken-framfor-ansiktetnintendo-8bit-nes-spelkonsol

Född i denna era

Utan att sÀga exakt Ärtal sÄ kan jag berÀtta att jag Àr född ungefÀr samtidigt som denna relik. Nötte spel som Track & Field sÄ jag fick blÄsor pÄ fingrarna. Första "datorn" var en Commodore VIC64, sedan Àrvde jag en 486:a....och det var ungefÀr dÀr jag blev intresserad - Àven om det dröjde lÀnge innan jag producerade nÄgonting.

Socialt?

Var sparsam med orden och talade inte mer Ă€n nödvĂ€ndigt med frĂ€mlingar och lösa bekanta. Det var pĂ„ stĂ€llen sĂ„som EFnet, DALnet m.fl. som truten gick i ett. För er som inte vet vad det Ă€r, sĂ„ var det forntidens chattrum. Enkom textbaserat, stundvis bara flams men ibland mycket kĂ€nsla.
Under min mest aktiva period sÄ trÀffade jag över 100 personer som jag bekantat mig med över chatt.
Det var ingen tal om romans....Àven om det slutade med att min första riktiga (IRL) flickvÀn kom frÄn andra sidan skÀrmen.

Oh! Nu nÀr jag tÀnker efter. Mitt första skapande för andras skull var nÀr jag programmerade IRC-botar. VÀldigt basic, men ocksÄ vÀldigt roligt. Dessa lÀrde sig citat och kunde dra random eller kategoriserade citat pÄ /kommandon.
irc-chattwayback-machine

Gjorde min första sajt 2002

Det var sannerligen inget mÀsterverk.
Finns kvar pÄ WayBack Machine (nej, jag kommer inte lÀnka).
Det blev mÄnga sajter, men mest pÄ hobbynivÄ, Ät kompisar.
Sedan pÄ frilansbasis.
Först 2019 började jag jobba med det, novis i alla moderna plattformar. Men content is king!
Hela Äret 2021 plöjde jag ner mig i SEO. Det var dÄ det tog fart!
Och hÀr Àr vi nu.
To be continued...